BRF & stambyten i Stockholm

Allt inom Bygg såsom nybyggnation, stambyten, renoveringar, markarbeten, el, VVS, snickeri, måleri, fasad, bemanning, tak och mycket mer. Vi utför diverse elarbeten och elinstallationer som exempelvis undertaksarbete och installation av ny belysning.

BRF/stambyte

Norrorts Bygg & Entreprenad AB är ett bygg och installationsföretag som är specialiserade på stambyten och totalrenoveringar av fastigheter. Vår affärsidé är att bli marknadsledande inom stambyte och vara det självklara valet för bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och förvaltare att anlita för sina projekt. Vi förbättrar varje dag våra rutiner, vår kvalitetsuppföljning och kan genom vårt unika arbetssätt hålla vår höga kvalité.

Vi arbetar endast med vår egen personal som är experter inom stambyte med olika kunskapsområden och kompetenser. Vi har egna platschefer, arbetsledare, arkitekter, snickare, rörmokare, elektriker, plattsättare, målare, rivare. Med vår affärsmodell behöver våra beställare endast vända sig till ett företag som tar hand om helheten i projekten. Vår affärsmodell sparar både tid och pengar för våra beställare och framförallt ett kvalitetssäkrat utförande ifrån start till mål vilket gett oss nöjda kunder vi har en sund och god ekonomi och är ett tryggt företag att arbeta samt göra affärer med.

Be om offert!

Stambyte

Behöver det göras ett stambyte i din bostad eller fastighet? Då är även det en tjänst som vi erbjuder. Detta är ett omfattande projekt, men du kan känna dig trygg i det faktum att vi kommer få det gjort på ett så snabbt, effektivt och noggrant sätt som möjligt!

Kontaktuppgifter

Ring oss

08-320 197

Adress

Brunnsgatan 9, 172 68 Sundbyberg
Hitta hit

Kontakta oss för offertförfrågan