Om Norrorts Bygg & Entreprenad AB

Allt inom Bygg såsom nybyggnation, stambyten, renoveringar, markarbeten, el, VVS, snickeri, måleri, fasad, bemanning, tak och mycket mer.

Be om offert 08-320 197

Om oss

Viktigast för oss är att du ska vara riktigt nöjd med slutresultat av ditt projekt och att vägen dit är smidigast möjlig. Du ska stolt kunna visa upp resultatet för alla du bjuder in ditt hem.

Lika viktig är den yrkesstolthet våra medarbetare känner när de är hemma hos dig och renoverar. Därför anlitar vi bara de bästa hantverkarna som är auktoriserade enligt svenska branschregler.

De är fast anställda samt experter på sitt område det innebär fördelar för dig som är vår kund. Det ger dig ett fullgott skydd i form av kvalité, garantier för att försäkringar, arbetsmiljöskydd, skatter och andra regler följs. Det kan också vara skönt för dig att veta att de som utför jobbet i ditt hem får rätt betalt.
Norrorts Bygg & Entreprenad AB är med dig hela vägen under renoveringen, från planering och val av inredning till färdigt projekt. Du får ett eget team som utför arbetet och har hela tiden kontakt med din personliga projektledare. Allt börjar med att vår designer/ arkitekt hjälper dig med projektering, design, ytskikt, inredning, kakel, klinker, belysning till minsta detalj.Vi arbetar med fasta priser och du betalar inte förrän renoveringen är helt klar. Sen tar vår generösa garanti över. Du kommer inte att drabbas av några tråkiga överraskningar.

Välkommen att höra av dig.

Kontaktuppgifter

Ring oss

08-320 197

Adress

Brunnsgatan 9, 172 68 Sundbyberg
Hitta hit

Kontakta oss för offertförfrågan