Bygg, Nyproduktion & renovering
i Stockholm

Allt inom Bygg såsom nybyggnation, stambyten, renoveringar, markarbeten, el, VVS, snickeri, måleri, fasad, bemanning, tak och mycket mer. Vi utför diverse elarbeten och elinstallationer som exempelvis undertaksarbete och installation av ny belysning. Vi är ett professionellt byggföretag med erfarenhet och åtar oss alla förekommande byggtjänster.

Allt inom snickeri & bygg

Vi finns till förfogande för våra kunder och åtar oss såväl små uppdrag som omfattande och tidskrävande projekt. Oavsett om det är en villarenovering eller ett stambyte som behöver göras kan du känna dig trygg i det faktum att vi får jobbet gjort så snabbt, effektivt och noggrant som möjligt.

Villarenovering

När vi utför en villarenovering i Norrort anpassar vi oss självklart alltid efter dig som kund. En del av detta handlar förstås om att vi tar dina önskemål i beaktning när det kommer till design, material och liknande faktorer.

Har du en villa som behöver renoveras? Då är det bara att höra av dig till oss så hjälper vi dig med det. Det spelar ingen roll om det är hela villan som ska renoveras eller bara delar av den, oss kan du få hjälp av oavsett vilket. Vi kan få även den allra mest nedgångna villan att se ut som ny igen!

Be om offert!

Kontaktuppgifter

Ring oss

08-320 197

Adress

Brunnsgatan 9, 172 68 Sundbyberg
Hitta hit

Kontakta oss för offertförfrågan