Experter på Kök & badrum i Stockholm

Allt inom Bygg såsom nybyggnation, stambyten, renoveringar, markarbeten, el, VVS, snickeri, måleri, fasad, bemanning, tak och mycket mer.

Kök & Badrum

Norrorts Bygg & Entreprenad AB är med dig hela vägen under renoveringen, från planering och val av inredning till färdigt badrum eller kök. Du får ett eget team som utför arbetet och har hela tiden kontakt med din personliga projektledare. Vi arbetar med fasta priser och du betalar inte förrän renoveringen är helt klar.

Vårt mål är för att du stolt ska kunna vissa upp ditt nyrenoverande rum för alla du bjuder hem. Kvalitén som vi levererar säger också något om den yrkesstolthet våra medarbetare känner när de jobbar hos dig. Vi använder vi bara de bästa hantverkarna och ger dem schysst villkor.

Hör av dig om du vill att vi berättar mer.

Be om offert!

Badrumsrenovering

Har du flyttat in i ett nytt boende där badrummet har brister eller faller inte dess design dig i smaken? I badrummet kombineras ens egen personliga prägel i designen med funktionalitet. Det är viktigt att du trivs i badrummet. Behöver du hjälp och råd kring vad som skulle passa ditt badrum är du välkommen att kontakta oss med dina funderingar. Vi hjälper dig att ta fram förslag och ritningar så att du som kund blir nöjd. 

Vi har våtrumscertifikat

Ingår det en renovering av ditt badrum i din villarenovering i Norrort? Då kan du känna dig lugn i det faktum att vi är en firma med våtrumscertifikat. Vi kan därför utan några som helst problem ge dig den hjälp med ditt badrum som du behöver!

Kontaktuppgifter

Ring oss

08-320 197

Adress

Brunnsgatan 9, 172 68 Sundbyberg
Hitta hit

Kontakta oss för offertförfrågan