Experter på VVS & El i Stockholm

Allt inom Bygg såsom nybyggnation, stambyten, renoveringar, markarbeten, el, VVS, snickeri, måleri, fasad, bemanning, tak och mycket mer. Vi utför diverse elarbeten och elinstallationer som exempelvis undertaksarbete och installation av ny belysning.

VVS El

Vi är proffs på VVS-arbeten

Har du ett läckage i avloppet eller behöver badrummet renoveras? då har du kommit rätt. Vi på Norrorts Bygg & Entreprenad AB åtar oss alla typer av VVS-uppdrag. Under åren har vi haft framgångsrika arbeten och projekt med olika slags kunder, såväl privatpersoner som fastighetsägare. För oss är samtliga kunder viktiga och prioriteras högt.

Varför ska du välja oss?

Det finns ett flertal byggfirmor i Stockholmsområdet som kan hjälpa dig med villarenovering i Norrort och därav undrar du varför du ska välja just oss? Det finns flera anledningar till att du bör göra det, bland annat de nedan:

  • Vi hjälper dig med alla delar av din villarenovering i Norrort!
  • Vi har erfarenheten och kunskapen som krävs för att erbjuda dig förstklassig service!
  • Vi är dessutom ett företag med rimliga priser!
Be om offert!

Vatten & avlopp

Det är av yttersta vikt att avloppssystemet i fastigheten eller huset är i gott skick, annars kan det bli en dyr historia. Åtgärdas inte problemen i tid blir de till slut kostsamma och orsakar obehag för boende i fastigheten, i form av dålig lukt. Vi utför avloppsrensning, reparation av läckande rör, avloppsfilmning och annat. Kontakta oss för stopp i avloppet.

Värmepumpsinstallation & värmelösningar

Med vår långa erfarenhet av att installera och reparerar värmepumpar kan du vara säker på att vi hittar en lämplig värmelösning för din fastighet. Vi kan allt om värmepumpar, så vare sig du kontaktar oss i egenskap av privatperson eller företagsrepresentant har vi lösningar som passar dina förutsättningar. Vi är med från början till slut och utför allt från reparation och felsökning till kompletta installationer.

Behöver du renovera ditt badrum? Vi utför också badrumrenoveringar. 

Läs mer här

Din expert på elarbeten

Vi har elektriker som löser allt från mindre elinstallationer till omfattande felsökningar av avancerad natur. Våra kunder består av allt från privatpersoner till företag och fastighetsägare.

Elinstallation

Är du i behov av modern och energisnål belysning för ditt boende eller företagskontor? Eller är du i behov av att installera nytt tele- och datasystem? Hos oss får du professionell hjälp med installation av elanläggningar och modern belysning.

Felsökning

Vi står till förfogande för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar när felsökning av belysning och diverse elanläggningar behövs.

Service

Behövs en översyn av din elanläggning eller behöver du kanske en akut service? Våra erfarna och kompetenta tekniker rycker ut och arbetar konstant för att se till att allting fungerar som det ska och är i toppskick.

Kontaktuppgifter

Ring oss

08-320 197

Adress

Brunnsgatan 9, 172 68 Sundbyberg
Hitta hit

Kontakta oss för offertförfrågan